свържете се с нас: +359 2 488 14 10, 0999 888 001, e-mail: office@rogel.biz

Нашите препоръки за оборудване на Вашия хотел

За луксозните апартаменти ние Ви препоръчваме нашите програми 30 мл и 50 мл бутилки, грижовно надереди върху презентационната табла Duck Island и подкрепени със красивите сапуни от 20,40 или 75 г. Аксесоарите, които предлагаме също ще осигурят удобството и комфорта на Вашите гости.

За останалите стаи и помещения, които се ползват в хотела за лична хигиена предлагаме да поставите единични или двойни секретни скоби за стена и там да предложите необходимата козметика за ежедневна грижа от нашата серия бутилки с помпа 250 мл. Например до душ кабината/ваната да има шампоан и душ гел & пяна за вана, а на мивката в банята или общите помещения (тоалетни към лоби бар или ресторант) да има течен сапун и крем за ръце.

Можете да добавите и предложението за лосион за тяло и балсам за коса, които са допълнителен разкош за отмора и прекрасни мигове за Вашите Гости.

Използвайки този начин на предлагане на луксозната козметика Duck Island, Вие ще направите едни от най-престижните продукти достъпни за Вашите гости на цени, които можете да си позволите винаги.

Продуктите на Duck Island не се брандират, те подкрепят Вашия знак и остават свързани в спомена на гостите за "Частица от малките прелести в живота".

Предложението за закупуване на козметиката от регистратура, направено от картичката във всяка стая и апартамент, винаги се аплодира и Вашите гости с удоволствие отнасят малко лукс за своите близки и приятели.

Луксозно опаковани и прекрасно предложени, подаръците от Duck Island се отбелязват с рекламен дисплей на Регистратурата и подпомагат Вашия бизнес.

Ние винаги помагаме да оповестите на своите гости, че ще срещнат Duck Island във Вашия хотел - било в интернет или на печатни материали. Ще Ви съдействаме с удоволствие!