свържете се с нас: +359 2 488 14 10, 0999 888 001, e-mail: office@rogel.biz

Вдъхновенето на Duck Island идва от остров със същото име, който отдавна е изчезнал, но през 1734 година е бил световно известен със съвършенството си и е описван като " Един от най-очарователните кътове за летен отдих, който можем да си представим ... Рай в миниатюра".

Duck Island е част от старите "Кралски Паркове" в Англия, намиращ се в сърцето на Лондон, един от най-модерните градове в света. През седемнадесети век, кралските особи и благородници в Лондон, развиват страст към престижните и луксозни подаръци от цял свят.

Така през 1664 г. кралят на Англия Чарлз ІІ, получавайки великолепен подърк - двойка пеликани от Руския Посланик, избрал Duck Island за техен дом. За това време Пеликаните са един наистина ексклузивен и приказно скъп подарък. И защото в тези времена Пеликаните са били крайно изискан и престижен дар, ние бяхме вдъхновени да използваме точно Пеликана като наш мотив!

Така всички продукти Duck Island гордо и смело носят Пеликана! По същия начин, по който, крал Чарлз ІІ е получил този прекрасен лукс, така и Вашите гости могат да оценят всички забележителни качества на продуктите от серията Duck Island - Рай в миниатюра, частица от малките прелести на живота! "

King Charles II
Duck Island Collection
Намиращи се в най- престижните световни хотели, изисканите продуките на Duck Island, издигат класата на Вашия хотел и осигуряват на гостите Ви "Добре дошли" и високо ценен лукс.

Поръчка на мостри.

За да поръчате мостри, моля, попълнете този формуляр.

Order Samples

Свържете се с нас

За да научите повече как Duck Island може да помогне на Вашия хотел и остави незабравими спомени за Вашите гости.

Свържете се с нас:

За покупки на дребно:

"Хотелската козметика Duck Island предлага на Вашите гости частица от "Малките прелести на живота"